avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... compensatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

compensatie

buna ziua

as dori sa stiu daca o persoana fizica care imprumuta o societate la care este asociat, poate stinge datoria pe care aceasta o are la el, prin compensatie

va multumesc

elena mihailescu
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 15:13, 5 Septembrie 2008
Nu cred ca intelegeti termenul compensare. El imprumuta dar cu ce compenseaza?
Se pot compensa doar doua datorii reciproce. Asociatul ce datoreaza firmei?
Firma ii datoreaza imprumutul acordat, eventualele dividende...asociatul ar putea sa-i datoreze, de exemplu, avansuri nedecontate, sau c-val unor servicii/produse facturate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensari elena mihailescu elena mihailescu Elena Mihailescu: 04.09.2008 Este posibil ca o persoana fizica care a imprumutat societate la care este asociat sa stinga datoriilor prin compensare ? va ... (vezi toată discuția)
Compensare obligatii intre 3 parti - ce contracte folosim? cadmo cadmo Buna ziua am urmatoarea situatie: - o persoana fizica straina X a acordat un imprumut catre o firma romaneasca A la care asociat unic este Y, tot cetatean ... (vezi toată discuția)
Compensare sume Aura2 Aura2 Am de rezolvat urmatoarea speta: - Societatea A - a vandut societatii B produse in valoare totala mai mare de 10.000 lei - Societatea B-in calitatea sa de ... (vezi toată discuția)