avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul persoanelor la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul persoanelor la intretinere

Buna ziua
Sunt proprietarul unui apartament in care eu nu locuiesc doar trec cand si cand .Problema mea e ca domnii de la asociatie mi-au spus ca am o reclamatie de la locatari ca eu vin in apartament si consum apa .Adevarat trag apa la veceu clatesc chiuveta,cada dar nu locuiesc in el (am apometru) .intrebarea mea este :spune undeva ca eu nu am voie sa intru in locuita mea ?de cate ori am voie sa intru in el ?este o limita ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 13:17, 23 Septembrie 2011
deci practic pot sa fiu urmarit ca un infractor atat vreme cat nu e in apartamentul meu multumesc.... de catre oricine are chef.....
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
mikemetal, utilizator
Acum am o alta problema ...#-o a inceput copilul gradinita si ne-am mutat la bloc ....vecinul meu de desupt spune ca are o pata mare pe tavan in baie dar sa uscat :">si mi-a facut sesizare la asociati ...au venit ce-i de la asociatie si nu au gasit nimic .Mentionez ca vecinul nu este un OM cu care se poate discuta astfel am aflat ca vrea sa ma dea in judecata .CE E DE FACUT ?UNDE AM GRESIT? CE MASURI SA IAU ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
Adriantot, moderator
incheiati o asigurare facultativa ce include si avariile la instalatia de apa!
e o protectie pentru eventualele pagube produse de dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza consumul de apa pe luna cind proprietarul nu il declara ,dar totusi are contorizare. carmen-69 carmen-69 As avea mare nevoie de ajutor pentru a rezolva aceasta problema: la inceputul lui ianuarie 2009 am plecat in strainatate, la munca pentru mai mult timp. In ... (vezi toată discuția)
Legea 230- referire la cele 15 zile pt. plata cheltuielilor kyk kyk Buna ziua,am si eu o nedumerire in legatura cu cele 15 zile pe care un musafir le sta intr-un imobil.Cf. legii 15 zile intr-o luna, dar daca sta 15 zile ... (vezi toată discuția)
Ce drept are administratorul de bloc sa treaca la intretinere mai multe persoane dacat trebuie? mihaela12345 mihaela12345 Administratora parintilor mei au trecut la intretinere 4 persoane, desi stateau doar 2. Cand au intrebat parintii mei de unde au scos asa ceva au zis ca m-a ... (vezi toată discuția)