In cazul in care o persoana detine o casa in Germania, cumparata prin credit bancar inca neacoperit integral, in colaborare cu sot, vrea sa divorteze si sa scape cumva de plata ratelor intorcandu-se in tara. Cum poate face acest lucru ? Scaparea de ratele bancii prin reintoarcerea in RO si divortul de sot.
Totodata as dori ca un avocat competent in divorturi si partajare bunuri ca cele de mai sus sa lase date de contact pentru o eventuala colaborare.
O cunostinta care traieste in Germania impreuna cu sotul au luat o casa prin credit bancar. Vrea sa divorteze si sa se intoarca in tara. Cum poate scapa de ratele de la banca pentru casa ? Si cum poate divorta repede ?
Cum sa faca?
gabytoma
Verisoara mea s-a separat de sotul ei dupa aproape 20 ani de casnicie (motivul:a inselat-o si a determinat-o prin purtarea lui sa plece la mama ei ).Inainte sa ... (vezi toată discuția)
Partaj
iulia_25
Va rog frumos sa ma lamuriti intr o problema .Am divortat in Februrie eu am castigat copiii de fapt mi ia dat de la prima infatisare, avem un aprtament ... (vezi toată discuția)