avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casa in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casa in strainatate

Buna seara,

In cazul in care o persoana detine o casa in Germania, cumparata prin credit bancar inca neacoperit integral, in colaborare cu sot, vrea sa divorteze si sa scape cumva de plata ratelor intorcandu-se in tara. Cum poate face acest lucru ? Scaparea de ratele bancii prin reintoarcerea in RO si divortul de sot.
Totodata as dori ca un avocat competent in divorturi si partajare bunuri ca cele de mai sus sa lase date de contact pentru o eventuala colaborare.

Multumesc mult anticipat.

Cel mai recent răspuns: rtek , utilizator 23:45, 18 Septembrie 2011
vagă de tot speța! prea puține date!
O cunostinta care traieste in Germania impreuna cu sotul au luat o casa prin credit bancar. Vrea sa divorteze si sa se intoarca in tara. Cum poate scapa de ratele de la banca pentru casa ? Si cum poate divorta repede ?

Multumesc.
cetățenie? acord? copii?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa faca? gabytoma gabytoma Verisoara mea s-a separat de sotul ei dupa aproape 20 ani de casnicie (motivul:a inselat-o si a determinat-o prin purtarea lui sa plece la mama ei ).Inainte sa ... (vezi toată discuția)
Partaj iulia_25 iulia_25 Va rog frumos sa ma lamuriti intr o problema .Am divortat in Februrie eu am castigat copiii de fapt mi ia dat de la prima infatisare, avem un aprtament ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj florry_georgiana florry_georgiana Buna ziua sunt casatorita de 9 ani, in Romania, locuiesc in Germania de 5 ani, de 2 ani am cumparat o casa, credit bancar. Avem si un copil minor. In caz de ... (vezi toată discuția)