avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detalii plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detalii plangere penala

Pe scurt: am formulat o plangere penala si am trimis-o prin scrisoare recomandata catre politie dar nu am trimis odata cu plangerea si o copie a certificatului medico-legal, dar este mentionat in plangere acel certificat cu data si nr. Se poate trimite ulterior? Ce se poate intampla daca nu l-am trimis odata cu plangerea si ce pot sa fac? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:19, 28 Septembrie 2011
il depuneti prin registratura parchetului ori a sectiei de politie. sau cand veti fi chemat la audiere.
In afara celor aratate de dl.avocat , mai puteti sa reveneniti cu o noua cerere la care atasati copie de certificatul medico-legal.
Corespondenta cu oprganele de urmarire penala este recomandabil sa fie facuta cu expediere expres si confirmare de primire
Se poate depune ulterior !
r.gabi a scris:

In afara celor aratate de dl.avocat , mai puteti sa reveneniti cu o noua cerere la care atasati copie de certificatul medico-legal.
Corespondenta cu oprganele de urmarire penala este recomandabil sa fie facuta cu expediere expres si confirmare de primire

Multumesc mult pentru raspunsuri... au fost cele sperate :). Imi poate schita cineva o copie a unei noi cereri la care sa atasez si certificatul medico-legal? Presupun ca acea cerere este una de a-mi primii certificatul uitat si nu o noua (sau defapt ar fi aceeasi) plangere penala, nu?

Multumesc inca o data !
Domnule Prim procuror

Subsemnatul.....................................domiciliat in..........................,str........................nr......,bl.....et........,ap..........,judet/sector.............
parte vatamata in dosarul de urmarire penala nr..........., aflat in cercetare la Politia.............(in instrumentarea numele ofiterului si gradul) , depun alaturat in copie certificatul medico-legal seria..........nr.............., eliberat de catre I.N.M.L/S.M.L judet..............prin care se concluzioneaza ca in urma vatamarilor suferite la data..................,leziunile mele necesita .................zile de ingrijiri medicale.
Depun acest act pentru a fi avut in vedere la efectuarea urmaririi penale in dosarul mai sus amintit.

Semnatura
data

Anexa :
1.Certificat medico legal seria ..........nr............, eliberat de .............

Domnului Prim procuror al Parchetului.............

Eventual trimiteti inca o cerer cu acelasi continut si cu alta copie si catre Comandantul politiei care efectueaza cercetarile cu schimbare adresarii in Dl.Comandant al...........

Trimiteti scrisorile recomandate cu confirmare de primire si pastrati recipisele de confirmare a primiriii pentru a face dovada expedierii corespondentelor

Alte discuții în legătură

Proces in caz de accident rutier cu victima stroescu fabian stroescu fabian am accidentat pe trecere de pietoni. victima nu a dat inca declaratie la politie. au trecut 1 luna si 1 saptamana de la accident. cand incepe urmarirea penala? ... (vezi toată discuția)
Dosar penal oscumpyka oscumpyka Buna ziua..am si eu o intrebare....in urma cu un an am fost batuta de fostul meu concubin {asa il pot numi pentru ca nu am fost casatoriti } -tatal fetitei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare cu moartea ContSters404664 ContSters404664 Buna seara. Acum cateva zile am fost agresata de niste oameni in fata unui supermarket pe motiv ca as fi injurat-o pe o fata de-a lor cu cateva zile in urma ... (vezi toată discuția)