avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pierderea ajutorului social!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pierderea ajutorului social!

A avut aj.soc. de la primărie,dar i l-au luat din cauză că are teren peste 1 ha , dar nu este singura moştenitoare şi nu este dezbătută moştenirea. Se poate lua aj. soc. în această situaţie? Ce lege reglementează acordarea aj.soc.? De la primărie nu am primit decât atât,citez: "are mult pamânt şi nu mai putem să-i dăm până nu angajăm jurist"! :sorry: Este posibil ? Cum pot rezolva problema? :(( O ZI BUNA SI MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: danddd76 , utilizator 10:19, 1 Octombrie 2011
Dupa dezbatera mostenirii, o matusa si-a ridict gard dar nu a respectat hotarul .Gardul l-a ridicat 20 cm in bucata mea pe o distanta de cca 10 metri .Am fost la politie dar nu au rezolvat nimic dar m-au indrumat catre PARCHET!?Cu constructia gardului merge in continuare de aceea m-am gandit sa ma adresez Parchetului!Cum pot rezolva problema ,ma gandesc ca daca termina gardul s-ar putea sa nu mai pot face nimic si voi pierde terenul!
daca doneaza nu mai este proprietara deci...da. poate sa beneficieze de ajutor social.
Multumesc mult, dianami! O zi buna!:D
O plângere la Parchet o încep tot cu ,,Domnule Preşedinte " ca la tribunal? Nu am ajuns niciodată la Parchet sau la Tribunal dar dacă trebuie învătăm şi din acestea! Multumesc celor ce ma ajuta! :hm:O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea unui ajutor de urgenta sil73 sil73 sunt intr-o situatie deosebita si as dori sa solicit un ajutor de urgenta conform legii 416/2001 republicata, dar am in proprietate peste 1,5o de teren ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile privind ajutorul social? free_your_mind free_your_mind Deci nu ma refer la venitul minim garantat ci la ajutorul social. Cate hectare de pamant poti sa ai (maxim)? (vezi toată discuția)
Am 1076 mp de teren intravilan arabil, beneficiez de ajutor de incalzire? maxx33 maxx33 buna ziua, stau intr-un apartament inchiriat. am contract inchiriere vizat de fisc. familie de 4 , 2 adulti si 2 copii. venit total sub 300 lei/ lunar. am ... (vezi toată discuția)