avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare teren

Buna ziua, stau cu parinti mei la casa si vreau sa facem dezmembrarea, terenul este de 1100 mp din care 100 mp sunt locuibili de ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 11:15, 19 Septembrie 2011
va adresati unui expert topo/cadastru pt a intocmi documentatia tehnica de dezmembrare si apoi unui notar public pentru a intocmi documentul juridic in baza schitelor prezentate...notarul va trimite documentul la cartea funciara unde se va opera dezmembrarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren claudiu21tgv claudiu21tgv Buna seara. Dețin un teren de aprox 3000 mp căruia vreau sa.i fac cadastru. Am vb cu un cadastrist si mai am de adus un certificat fiscal apoi sa depună ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intabulat eder eder Buna ziua ! Am mostenit un teren si am efectuat cadastrul si intabularea cu scopul de a-l vinde, insa acum as dori sa vand doar jumatate din el. Mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)