avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neclaritati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neclaritati

buna ziua, am si eu o rugaminte la cei experti de pe acest forum, va rog sa imi spumeti cum pot lucra in italia cu o firma de constructii cu sediu in romania? ce obligatii am fata de statul italian , pot avea angajati cu care sa desfasor activitate pe teritoriul italian ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 19 Septembrie 2011
Pe baza unui contract de prestari servicii incheiat intre societatea dvs si o firma din Italia se pot desfasura activitati cu salariatii in Italia.
In acest sens, se va detasa salariatii de la dvs la firma respectiva in vederea executarilor lucrarilor stabilite prin contractul incheiat intre dvs si firma din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata care doreste sa presteze servicii de constructii pe teritoriul republicii italiene. cristinarosu01 cristinarosu01 Buna ziua. As dori si eu cateva informatii, o firma nou infiintata cu 2asociati doreste sa incheie un contract cu mai multe firme din italia. Acum problema se ... (vezi toată discuția)
Functionare firma romaneasca in italia Pena Pena Buna ziua, Vrem sa infintam o firma in Romania care sa execute lucrari in constructii pe teritoriul Italiei. Cum putem face acest lucru? Ce forme legale ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)