tudorioan a scris:
u.b.i.k. a scris:
Actiunea in revendicare se promoveaza impotriva posesorului actual al terenului, respectiv cei care detin pensiunea. Insa ideea era sa actionati imediat, inainte de a se construi ceva. Acum se pot apara sustinand, intre altele, ca ati fost de rea-credinta, asteptand ca ei sa edifice constructia pentru a obtine despagubiri mai mari. E o cauza destul de dificila si va sfatuiesc sa consultati un avocat.
U.b.i.k., cu toata deferenta iti dau dreptate, dar romanashul, am impresia ca eludeaza adevarul!
Domnule Tudorian, temelia pensiunii era turnata in 1992, autorizatia de constructie eliberata in 1997,adevarul este urmatorul: am fost nehotarat si au fost nevoie de 8 ani sa ma gandesc daca dau pe cineva in judecata tinand cont totusi doar de faptul ca terenul a fost vandut de o ruda.
Terenul este situat intro locatie la care nu s-a mers din 1990 decat de 2-3 ori,ulterior am aflat de vanzare de banii incasati si de materializarea lor. In familie nu vrea nimeni sa deschida subiectul terenului vandut pentru ca nu au argumente.Tot familia ne-a mai scos din posesia unui teren de aprox. 2000 mp, l-au vandut si ne-a pus in fata faptului implinit(dupa ce incasasera banii). Daca noi am avut incredere in dumnealor,dumnealor a facut tot posibilul sa materializeze tot ce se putea. Capac a pus faptul ca :
Proprietarul pensiunii face act de donatie catre copiii,se imparte terenul la masuratoare a reiesit ca au o suprafata mai mare copiii dau in judecata parintii pentru diferenta.
Adica nu s-au multumit cu ce aveau au mai inghitit cateva sute de metri. Mentionez ca in 1992 primaria a eliberat acte in baza unei schite si a unei declaratii acte care au stat la baza vanzarii.
Daca imi poate spune cineva ce sa intamplat la cadastru unde se vede clar ca proprietatile se suprapun?
In 2008 August, dupa ani de zile am mers la teren si cand am vazut situatia in fapt m-am luat cu mainile de cap,locuiesc la sute de kilometri distanta si in afara de cativa veri nu mai am parinti,bunici,frati,surori in viata s-au in zona respectiva.
Iertat sa-mi fie dar n-am de gand sa mai las treburile asa si sa-mi bat joc de toata truda,sudoarea parintilor,bunicilor,strabunicilor si sa pierd aprox. 100 000 euro atata timp cat copiii mei nu au casa lor si altii care eludeaza legea si bunul simt prospera.
Multumesc.