avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata factura telefonica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata factura telefonica

daca nu am platit o factura la o retea de telefonie, care sunt pasii facuti de societatea de telefonie pentru a-si recupera banii? (primesc amenintarii de la o societate de recuperare )
Cel mai recent răspuns: dan_sur_cr , utilizator 14:11, 19 Septembrie 2011
Salut , inregistrati amenintarile si ii dati in judecata,nu au voie sa va ameninte dar se practica asta frecvent.Daca va suna din partea unei firme de recuperare e posibil ca aceasta sa fi cumparat dreptul de creanta asupra dvs.,procedurile sunt destul de lungi asa ca aveti timp sa achitati , daca doriti.Succes.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu recuperatorii de creante maria_mirela maria_mirela Din cauza unei neintelegeri cu firma Cosmote asupra unei facturi incarcate, in urma discutiilor cu acestia de a recalcula factura si remedia problema , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare adrianadiana adrianadiana buna ziua ...... in anul 2004 un apropiat al meu a avut un abonament la compania de telefonie [editat],din motive personale nu a platit doua facturi (facturi ... (vezi toată discuția)