Buna, dragi colegi! Am fost citata de ORC pentru dizolvare societate si trebuie sa depun intampinare. Daca sunt de acord cu acest lucru cam ce ar trebui sa consemnez in intampinare, ca nu am obiectii si sunt de acord? Dupa decizia Tribunalului ce demersuri trebuiesc facute la finante sau alte institutii? Daca nu am depus bilant la jumatatea anului si am primit citatie de dizolvare mai am obligatia sa depun bilantul? Mentionez ca se implinesc aproape 3 ani de la regimul derogatoriu. Va multumesc!
In perioada regimului derogatoriu de incetare a activitatii, a expirat contractul de inchiriere a spatiului de desfasurare a activitatii societatii. Acesta este motivul pentru care ORC m-a a dat in judecata societate pentru a fi dizolvata. Nu ma deranjeaza acest fapt , ba chiar imi face placere sa dizolve societatea neavand banii necesari s-o dizolv de buna voie. Voi fi sanctionata in vreun fel pentru ca nu am reinnoit contractul de inchiriere spatiu?
Nu mai depuneti nici o intampinare daca doriti dizolvarea, cu mentiunea ca daca aveti datorii la fisc sau alta institutie de stat, e posibil sa faca recurs.
Nici o sanctiune pt spatiu.