avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intampinare dizolvare societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intampinare dizolvare societate

Buna, dragi colegi! Am fost citata de ORC pentru dizolvare societate si trebuie sa depun intampinare. Daca sunt de acord cu acest lucru cam ce ar trebui sa consemnez in intampinare, ca nu am obiectii si sunt de acord? Dupa decizia Tribunalului ce demersuri trebuiesc facute la finante sau alte institutii? Daca nu am depus bilant la jumatatea anului si am primit citatie de dizolvare mai am obligatia sa depun bilantul? Mentionez ca se implinesc aproape 3 ani de la regimul derogatoriu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gianantina , utilizator 16:26, 20 Septembrie 2011
In perioada regimului derogatoriu de incetare a activitatii, a expirat contractul de inchiriere a spatiului de desfasurare a activitatii societatii. Acesta este motivul pentru care ORC m-a a dat in judecata societate pentru a fi dizolvata. Nu ma deranjeaza acest fapt , ba chiar imi face placere sa dizolve societatea neavand banii necesari s-o dizolv de buna voie. Voi fi sanctionata in vreun fel pentru ca nu am reinnoit contractul de inchiriere spatiu?
Nu mai depuneti nici o intampinare daca doriti dizolvarea, cu mentiunea ca daca aveti datorii la fisc sau alta institutie de stat, e posibil sa faca recurs.
Nici o sanctiune pt spatiu.
Multumesc! As vrea sa depun o intampinare ca sunt de acord deoarece nici activitate nu mai am! Gresesc cu ceva daca o fac?
Pai nu cred ca am datorii pentru ca altfel nu mi-ar fi aprobat regimul derogatoriu! Nu stiu ce sa fac ca nu am depus bilantul pentru jumatatea anului!
Nu gresiti cu nimic daca faceti intampinare.
Daca depuneti bilantul nu va mai dizolva.

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Nu am depus situatiile financiare anuale Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)
Stoparea dizolvarii la cererea orc derderian derderian Stimati colegi, Am o societate pentru care am primit citatie pentru dizolvare pentru nedepunere bilant 2007 si 2008. Eu am depus aceste bilanturi in luna ... (vezi toată discuția)