Buna, dragi colegi! Am fost citata de ORC pentru dizolvare societate si trebuie sa depun intampinare. Daca sunt de acord cu acest lucru cam ce ar trebui sa consemnez in intampinare, ca nu am obiectii si sunt de acord? Dupa decizia Tribunalului ce demersuri trebuiesc facute la finante sau alte institutii? Daca nu am depus bilant la jumatatea anului si am primit citatie de dizolvare mai am obligatia sa depun bilantul? Mentionez ca se implinesc aproape 3 ani de la regimul derogatoriu. Va multumesc!
Eu am depus bilanturile regulat chiar si la sfarsit de an 2010. Motivul dizolvarii este ca nu am reinnoit contractul de spatiu. Ei nu au tinut cont ca am depus bilanturile mereu. Nu as vrea sa am alte probleme si as vrea sa fiu in regula in momentul dizolvarii societatii!
Atunci depuneti-l si pe cel pt iunie 2011, sa fie depus. Cat nu exista nici o hotarare jud. def. si irevocabila de dizolvare, societatea exista. Oricum va trebui apoi numit un lichidator ( de catre ORC) si mai dureaza, dar daca vreti sa fiti in regula, f bine.