avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari grave
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari grave

Daca cineva face afirmatii neadevarate la adresa mea, inventeaza tot felul de lucruri pecare nu le poate dovedi, iar cel caruia a spus aceste lucruri m-a amenintat ca va face legea cu pumnul, ce se poate face? as vrea sa actionez in instanta atat omul care a facut afirmatiile cat si pe cel care m-a amenintat. Va rog sa imi spuneti care sunt incadrarile juridice pentru faptele savarsite de cei doi. Mentionez ca am inregistrat conversatia dintre mine si persoana care m-a amenintat, conversatie din care reiese si identitatea persoanei care a raspandit zvonurile. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:42, 19 Septembrie 2011
faceti plangere la Politie , Parchet, instanta.Imprimarile dvs. nu a au valoare juridica , deoarece nu au fost incuviintate procedural

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa Meea1980 Meea1980 Buna ziua , Fratele meu a fost implicat intr-un proces penal ca parte vatamata.Unul dintre inculpati a primit 5 ani cu executare iar celalalt 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Calomnie si amenintari - bolnav psihic marijuan marijuan Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. De o vreme sunt calomniat de o persoana care afirma tot felul de lucruri nedevarate, acum a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Denunt osanbianca osanbianca buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :\"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi ... (vezi toată discuția)