avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informati acte de avere (aflate la dosarul cauzei)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informati acte de avere (aflate la dosarul cauzei)

buna ziua as dori sa stiu cum pot sa intru in posesia unu dosar aflat la inalta curte de casatie si justitie?mar interesa cateva informati din dosar .eu sant nepotul la parti maicamea ne figurand in dosar.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:51, 19 Septembrie 2011
Pentru inceput verificati pe [ link extern ] .
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta, calomnie liamic43 liamic43 Va rog sa-mi spuneti, daca insulta si calomnia(art.259 c.p) se pedepsesc sau au fost scoase din c.p? Nu ma intereseaza ca vor fi sau nu introduse in noul ... (vezi toată discuția)
Înalta curte de casaţie şi justiţie: perioada de ucenicie constituie, în anumite condiţii, stagiu de cotizare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Potrivit unui comunicat aflat pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în şedinţa din 5 octombrie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ... (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar anton981 anton981 Buna ziua . Am o intrebare . Acum un an si jumatate copilul meu a fost \\" lovit \\" de tren . Am pus ghilimele pentru ca mecanicul s-a dus cu ea agatata de ... (vezi toată discuția)