avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna acordata in sector privat pt deplasare in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna acordata in sector privat pt deplasare in strainatate!

Buna ziua

As dori cateva lamuriri referitoare la diurna pe care o pot acorda administratorului unui SRL- angajat al societatii-pentru deplasarea in strainatate , la un training.
Multumesc!

depinde cum aveti stabilit in regulamentul de ordine interioara.
Am verificat si nu e prevazut nimic in acest sens.Cum procedez in acest caz?
eu am folosit HG nr.518/1995 actualizata, "privind unele drepturi si obligatii ale personslului roman trimis in strainatate..." unde in anexa A."Nivelul diurnelor si plafoanelor de cazare ", pentru fiecare tara in parte.
Calcul diurna deductibila fiscal in 2011 pentru deplasari externe:

Diurna externa (conform HG 518/1995) x 0,75( reprezinta reducerea salariilor in sectorul bugetar in octombrie anul trecut) x 1,15( reprezinta majorarea salariilor cu 15% de la 1 ianuarie, in sectorul bugetar cf. Legii 285/28.12.2010 privind salarizarea in 2011 a personalului platit din fonduri publice) x 2,5.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna legala ContSters170028 ContSters170028 Care este valoarea diurnei legale, pentru deplasari interne? Stiti cumva si legea in care gasesc? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Nivel diurna externa tibiard tibiard As dori sa stiu care este nivelul maxim deductibil al unei diurne acordate pt. o delegatie in Gemania al unui angajat al unui SRL. multumesc (vezi toată discuția)
Diurna externa dupa 1 decembrie 2012 NNorbert NNorbert Buna ziua As vrea sa va intreb cum se calculeaza diurna pt.societatile comerciale in cazul deplasarii in strainatate dupa 01.12.2012 ? Multumesc (vezi toată discuția)