avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operator sala jocuri - ajutor !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operator sala jocuri - ajutor !

Buna ziua, ste careva ce cod COR are un operator sala jocuri ?
De fapt, persoana respectiva inchiriaza jocuri pe calculator.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 19 Septembrie 2011
Codul COR se foloseste numia in momentul in care se incheie un c.i.m. ... pe ce functie urmeaza a fi angajata aceasta persoana?
Tocmai asta e ca nu stiu cum se numeste persoana de la o sala de calculatoare care inchiriaza jocuri, nu e de intern et.
Merci !
puteti folosi codul COR pentru supraveghetor jocuri 421303 , iar de la 1 ian 2012 se va utiliza numai noua clasificare a Ocupatilor din Romania, aprobat prin ordinul 1832/2011 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile coduri cor simona_iunie simona_iunie Buna seara. Stie cineva daca exista un termen pana la care se transmit in revisal noile coduri COR? Multumesc. (vezi toată discuția)
Fisa postului refacuta dupa noul cor loredana080380 loredana080380 Buna Ziua Avand in vedere ca s-a modificat cor trebuie refacute fisele de post desi functia e aceasi, dar conform cor este alta numerotare? Trebuie sa fac si ... (vezi toată discuția)
Cod cor de 4 cifre MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau să ştiu dacă pot trece in contractul individual de muncă codul cor 9411 - Ajutori la prepararea produselor alimentare de tip \"fast-food\"???:\"> (vezi toată discuția)