avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit pe venit PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit pe venit PFA

Buna ziua,

In cazul unui PFA suspendat, care primeste instiintare de la Finante ca are de plata o suma = impozitul pentru venitul realizat anul trecut (cand era activa),pana cand se poate plati?
Pe instiintarea respectiva scrie ca suma respectiva se plateste in 60 de zile de la comunicare.
Dar daca nu este posibila plata intr-un termen ata de scurt, care sunt consecintele?
Cand se poate pune poprire pe conturi?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 16:13, 19 Septembrie 2011
Termenul de plata a fost precizat in instiintare - 60 de zile de la comunicare.
Daca nu se plateste consecintele sunt ca se platesc dobanzi si penalitati de intarziere conform Codului de procedura fiscala. Dupa expirarea termenului de 60 zile se pot infiinta poprire pe conturile bancare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)
Administratia finantelor publice mi-a blocat conturile din banci bms bms Va salut. Am nevoie URGENT de un sfat. Administratia Financiara mi-a blocat toate conturile.Personal n-am primit nici o instiintare, dar cand m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)