avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Politia poate interveni ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Politia poate interveni ?

In cazul in care mi-am indeplinit sarcinile mentionate in hotararea definitiva si irevocabila intr-un proces de partaj judiciar, mai exact, i-am virat intr-un cont al fostei sotii suma specificata in nota de predare catre banca ca fiind plata sulta, politia ma poate ajuta ?
Acum nu vrea sa vina la un notar sa dea declaratie de primire a banilor....
Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 22:06, 20 Septembrie 2011
Daca aveti dovada platii sultei, la ce v-ar folosi o declaratie la notar?
Nu aveti nevoie de declaratia la notar. Dovediti plata sumei in contul ei prin ordinul de plata.
Pai tocmai aceasta este problema: desi apare explicit pe nota: "plata sulta apt. conf. hotararii de partaj judiciar nr. xxx/din xxx/xx.xx.2011"
Am e-mailul prin care am fost anuntat de catre ea unde sa-i depun banii (mi-a precizat contul), am e-mailul (obtinut cu greu...) prin care recunoaste ca si-a primit banii....si totusi cei de la ANCPI nu vor sa ia in calcul aceste dovezi...
Ce pot face ?
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
legal2010, utilizator
nu se intelege... detaliati.dovada dvs e suficienta
Ordinul de plata este o dovada mai mult decat suficienta, indiferent daca persoana acuza in mod abuziv ca nu si-ar fi primit banii.Din moment ce banii au fost livrati in cont, sunteti descarcat de orice responsabilitate.

Alte discuții în legătură

Radiere ancpi manea2011 manea2011 In cazul in care s-a facut plata sultei intr-un cont deschis la o banca, cont precizat de catre cel care primeste sulta si deschis pe numele acestuia, dar in ... (vezi toată discuția)
Incasare sulta amcteam amcteam 1)Sulta se primeste la notar? in cazul iesirii din indiviziune si ramanerea proprietatii la unul din mostenitori. 2)Ce act se intocmeste la plata-incasarea ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre care sã ținã loc de act autentic ralucagogiltan ralucagogiltan mai este reglementata in noul cod civil posibilitatea obtinerii unei hotarari care sa tina loc de act autentic? (vezi toată discuția)