avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie nou-nascut parinti necasatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie nou-nascut parinti necasatoriti

In cazul unui copil ai carui parinti nu sunt necasatoriti si au adrese de domiciliu diferite in actul de identitate care este procedura de obtinere a alocatiei, care parinte poate depune actele, ce acte sunt necesare, in raza carui domiciuliu se depun actele, al mamai sau al tatalui?
In cazul in care parintii sunt necasatoriti, iar tatal a recunoscut copilul, acesta ce obligatii si drepturi are? Cine detine custodia copilului?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:33, 19 Septembrie 2011
la care l-au declarat la certificatul de nastere. in general la cel ce are grija de copil si unde doacesta domiciliaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere nou nascut - tata absent florent@ florent@ Buna ziua, Trebuie sa inregistrez copilul nou nascut la starea civila si nu am buletinul de identitate al tatalui. Cum procedez? Se poate si fara buletinul ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si alocatie nou nascut mikyangel mikyangel Buna ziua, 1.As dori sa stiu in cazul unui nou nascut a carui parintii nu sunt casatoriti ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Anchetă socială indemnizație părinți necăsătoriți Ramasma Ramasma Bună ziua, urmează să nasc în aproximativ o lună și va trebui apoi să depun dosarul pentru indemnizația de creștere copil. Eu și tatăl (va ... (vezi toată discuția)