Buna ziua am o problema care pur si simplu vreau sa termin odata cu ea de 4 ani sunt in proces cu fosta sotie procesul de divort sa terminat apoi a urmat cel cu partajul de la imobil sa terminat si acesta anul trecut si acel ni sa dat 50% la fiecare apoi ea a facut recurs la fel a ramas sentinta instantei.
Iar acum dupa toate astea am mers la ecxecutor,ecxecutorul mea zis ca trebuie facuta o reevaluare a imobilului ok nimic de zis cand sa dus evaluatorul sa isi faca treaba cei de la primarie iau zis ca apartamentul numai este al proprietarul X si ca a fost vandut al parintilor acesteia ATENTIE la 2 luni dupa pronuntarea sentintei iar in acest timp sa facut si recurs.Eu unul numai inteleg nimica cum poate sa se vanda un imobil sau un bun care este intrun proces intradevar in cartea funciara era trecuta numai ea.Acum sincer numai stiu ce sa fac dupa 4 ani de procese tot nu sa rezolvat nimica iar mi sa adus la cunostinta caci daca in termen de 3 de la somatia executorului nu mi se da acel 50% aceasta de perscrie si raman pierdut si de acei 50% care mise cuvin numai zic de 50% din cheltuielili de judecata.
Va rog datim un sfat sau indrumatima la cineva care stie ce sa fac.
MULTUMESC MULT
interdictia de instrainare a unui imobil daca nu a fost inscrisa in registrul imobiliar sau de carte funciara nu poate opri vanzarea. Va trebui sa solicitati tot in instanta de judecata plata cotei parti ce vi se cuvin din imobil...
multumesc mult
Sa vedem ce zice si avocatul ca mia zis sa ma duc nu stiu unde sa solicit o fotocopie dupa contractul de vanzare cumparare caci lui ise pare dubios cum sa putut vinde imobilul dupa ce instanra sa pronuntat
nu putea sa vanda daca era bun comun si nu exista hotarare de partaj definitiva si irevocabila. Atacati si contractul de vanzare cumparare deoarece este nul
Vanzare cota parte
andradana
Buna ziua si Hristos a inviat. Va rog o problema pentru cunoscatori. Bunica mea este intr-un proces de partaj. Ea detine 50% dintr-un imobil care nu intra in ... (vezi toată discuția)