avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ IN PROCES DE 4 ANI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ IN PROCES DE 4 ANI

Buna ziua dragi prieteni ajuns la capattul nerabdarilor sincer sunt terminata numai stiu ce sa fac unde sa ma duc va rog datimi un sfat.
Am fost in proces de divort sa terminat,apoi in unul de partaj iar aici intervin problemele apartamentul era pe numele lui Instanta mea dat castig 70% din valoarea apartamentului la 2 luni dupa pronuntarea Instantei pers. in cauza a recurs iar intre timp executorul a facut demersurile de evacuare ok apoi a venit timpul evaluatorului sa isi faca treaba iar acesta a constatat ca apartamentul la 2 luni dupa pronuntarea Instantei a fost vandut apartamentul parintilor acestuia .Contractul de vanzare cumparare a fost facut in alt judet caci daca il facea la noi in judet se putea verifica daca este in proces iar acel notar cred ca nu a cerut cartea funciara sau nu a ferificat daca este implicat intrun proces.
Va rog din suflet datim un sfat :(
Reclamati la parchet "notarul,sotul,pe cei de la cadastru imobiliar"..este uz de fals si fals in acte,....
Va multumesc o sa va tin la curent cu se intampla :">
Doamna, ati notat litigiul la CF?
Parintii stiau de dosar, puteti dovedi?
Faceti actiune in anularea actului de vanzare, timp in care suspendati partajul.
Sotul a vandut imobilul,....este infractiune!este caz penal!
Ce infractiune exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea apartamentului fara instiintare dupa pronuntarea instantei yuly_6 yuly_6 Buna ziua am o problema care pur si simplu vreau sa termin odata cu ea de 4 ani sunt in proces cu fosta sotie procesul de divort sa terminat apoi a urmat cel ... (vezi toată discuția)
Partaj-evacuare Borza Borza Soti divortati de 3 ani.Nu s-a facut partajul locuintei Ap. cu 2 camere la casa.Problema este urmatoarea pe contractul de vc si pe extrasul de cf este trecut ... (vezi toată discuția)
Sotie maltratata de sot cata_llyna cata_llyna Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare pentru un caz de sotie de varsta a doua, maltratata de catre sot, victima a violentei psihice ... (vezi toată discuția)