avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA

Am o rugaminte,as vrea sa stiu si eu daca exista o baza de date in care se poate afla daca am contract de munca in strainatate,daca pot verifica din tara acest lucru?sau la cine sa ma adresez sa poata verifica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 19 Septembrie 2011
De ce nu va adresati institutiilor abilitate din acea tara unde lucrati ? ... in Romania exista posibilitatea aflarii daca o persoana are sau nu c.i.m. transmis prin REVISAL la ITM, dar numai daca acest c.i.m. este incheiat cu un angajator care are sediul social in tara.

Despre ce tara este vorba?
Cipru.Societatea din Cipru nu are nici un fel de contract in Romania,numai ca aici nu stiu cu exactitate unde sa ma adresez si as vrea sa pot afla din tara daca este posibil acest lucru.
Va multumesc!
Va puteti adresa Ministerului Muncii si Asigurarii Sociale din Cipru ..pagina de internet fiind www.mlsi.gov.cy

sau Departamentului de Munca
www.mlsi.gov.cy/dlr

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat lioara44 lioara44 Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind inregistrarea contractului de munca in revisal Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Sunt angajata la o societate cu carte de munca din luna februarie a acestui an. Pana la inceputul lunii iunie aveam o norma de munca de 4 ore, ... (vezi toată discuția)