avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura fiscala

care este plafonul care poti incasa prin casa contravaloarea unei facturi fiscale?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:17, 19 Septembrie 2011
5000 de lei este plafonul, iar daca valoarea facturii depaseste aceasta suma, diferenta se incaseaza cu ordin de plata prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)
O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
Incasare cash blueyes0577 blueyes0577 Am o factura emisa catre un client tot persoana juridica.Mi s-a spus ca nu plateste cash pentru ca e ilegal.Este adevarat?Nu stiu ce sa mai cred, plafonul de ... (vezi toată discuția)