Am divortat in 2001 si nu s-a produs partajul deoarece fosta a vandut apartamentul in timpul divortului mamei ei. Din imposibilitate materiala nu am continuat si mi s-a spus ca dupa trei ani nu se mai poate face nimic.Procedura nu a continuat platisem executorul judecatoresc dar acesta nu mai avea ce face deoarece apartamentul nu mai era pe numele , ea a vandut apartamentul la notar ceea ce nu era legal. Nu stiam ca se prescrie. Multumesc
cereti anularea contractului, cei 3 ani i calculati de la data la care ati aflat de vanzarea apartamentului...desi imi e neclara speta; ati partajat apartamentul, bun comun?aveti hotarare irevocabila si i-a revenit sotiei la partaj?nu a fost obligata sa va plateasca sulta?daca da, nu putea intabula si nici vinde pana nu facea dovada platii sultei.fiti putin mai explicit
a fost obligata sa-mi plateasca suma a jumatate din apartament nu a vrut am platit executori judecatoresti pentru executare silita dar ei nu mai aveau ce vinde deoarece apartamentul intre timp ea la vandut cu contract de vanzare cumpare mamei ei ls notar ceea ce era imposibil neavand bani de alte procese a ramas asa si acum dupa 10 ani cand am vrut sa-mi recuperez partea am consultat un avocat si a zis ca sa prescris la trei ani de la ultima citatie
Eu am inteles asa: in urma partajului, ei i s-a atribuit imobilul si trebuia sa va plateasca sulta. Ea nu a platit, sulta s-a prescris.
Atunci nu mai aveti ce face, din pacate.