avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acordul verbal dintre parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acordul verbal dintre parinti

buna seara
spuneti-mi va rog ce forta juridica are acordul (consemtamintul) verbal facut de tatal minorului in privinta schimbarii tarii de resedinta a copilului.acordul a fost afirmat de catre tata si unui functionar al ambasadei acestuia (parintii sint cetateni a tarilor diverse).
nu exista nici o hotarire judecatoreasca asupra custodiei,parintii se afla intr-un proces de divort in Romania
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 06:47, 20 Septembrie 2011
Pentru a produce efecte juridice trebuie dat in forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapire internationala de minor????????????? marinka24 marinka24 buna ziua si Va multumesc anticipat pentru raspuns! de fapt: mama cu copilul nascut in italia,cind micutul avea 2 luni cu consemtamintul tatalui ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca exclusiva mama, recasatorire cu tatal copilului, necesitate acord iesire din tara minor Justitiarul711 Justitiarul711 O familie cu un copil divorteaza. In urma divortului copilul este incredintat de comun acord doar mamei. In acest caz de cate ori mama a fost nevoita sa plece ... (vezi toată discuția)
Despre custodia comuna Kveronicak Kveronicak Sunt in divort de 2 ani .. Eu sunt plecata din tara ,,acum 2 luni ca sa nu dureze mai mult ne- am hotărât ca cerem custodia comuna cu domiciliu in România ... (vezi toată discuția)