am un SRL nr RC din 29.07.2011, in august nu am avut decat depunerea cap.social si cateva cheltuieli de infiintare a societatii .Nu am salariati , va rog sa-mi spuneti cu ce luna trebuie sa depun declaratiile si ce declaratii .
Mentionez ca de-abia in luna sept.primesc certificatul de platitor TVA -Cu ce luna depun D300 ?
Multumesc
Va inregistrati di la finante, obtineti cod fiscal si apoi de atunci incep sa curga termenele pentru depunerea declaratiilor. Daca in septembrie va ies actele de la finante, asa cum spuneti si veti fi platitor de tva la trimestru, primul termen e pana la 25 octombrie cand veti depune declaratia 300 la tva si 100 la impozitul pe profit.(astea sunt deci pentru trimestrul III al anului 2011). Sa achizitionati de la finante si registrul de evidenta fiscala in care faceti calcului pentru declararea la trimestru a impozitului pe profit sau pierdere.
Ong - declaratii
vladbobo
Buna ziua,
Am infintat un ONG platitor de tva si as dori sa aflu ce declaratii vor trebui completate si conform carui Ordin se fac inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.