avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum se calculeaza dobanda legala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum se calculeaza dobanda legala

Buna ziua. Va solicit intr-o problema care "arde" in colectivul nostru. Ne puteti spune care este formula de calcul a dobanzii legale si in ce lege, ordonanta, circulara etc. apare aceasta formula, deoarece il suspectam pe contabilul sef de un calcul gresit . O simpla notificare primita de la angajator (bugetari) in care apare o suma de restituit reprezentand dobanda legala este suficienta sau notificarea trebuie sa aiba si alte documente atasate ? Este legal ca aceasta suma sa ni se opreasca din salariu fara acordul nostru ? Astept un rapuns urgent.
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 12:49, 20 Septembrie 2011
Pentru a primi un raspuns pertinent este necesar sa precizati natura debitului pentru care se solicita dobanzi.Consultand dictionarul economic veti constata multitudinea de dobanzi posibile.
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum am putea obtine: cheltuielile de judecată ? + majorari de intarziere, reactualizarea sumei ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Institutia noastra a dat in judecata firma care a executat niste lucrari de reparatii pentru restituirea unei sume de bani achitata in ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ? perlutina perlutina Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt Kiraly2012 Kiraly2012 Buna ziua! Problema mea este in felul urmator: Seful meu m-a rugat in decembrie, ca in fiecare zi sa scot 10000lei din banca, de pe contul firmei( mi-a ... (vezi toată discuția)