avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dimunuare program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dimunuare program de lucru

Buna,

Care sunt formele/procedurile legale necesare care trebuiesc intocmite/urmate in cazul in care se doreste diminuarea programului al unui angajat de lucru de la 8 ore/zi la 4 ore/zi ? ( motivul reducerii programului este faptul ca angajatul este student si va incepe studiile, astfel nu vor mai putea veni la un program de 8 ore).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters215397 , utilizator 13:30, 20 Septembrie 2011
Diminuarea programului de lucru se face printr-un act aditional la Contractul Individual de munca . In acelasi timp se va face schimbarea si in Revisal si se va transmite Revisalul . Un model al actului aditional puteti gasi la : "[ link extern ] .
Multumesc :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de munca pentru gravide cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. Am o situatie aparte la serviciu: o viitoare mama, care a adus o scrisoare-recomandare de la medic in vederea reducerii programului de lucru cu 2 ... (vezi toată discuția)
Reducere program de lucru revisal rrramor rrramor Procedura reducere program de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana, implica raportarea in Revisal a zilei nelucrate ca suspendata in fiecare ... (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial econo econo Am un angajat cu 4 ore caruia i-am trecut in contract doar timpul de lucru adica 4 ore pe zi , 20 ore pe saptamana. 1.Ca sa-i evidentiez programul de lucru ... (vezi toată discuția)