avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim cu timp partial

Am un angajat cu 4 ore caruia i-am trecut in contract doar timpul de lucru adica 4 ore pe zi , 20 ore pe saptamana.
1.Ca sa-i evidentiez programul de lucru de la 8 la 12 trebuie sa fac act aditional pe care sa-l transmit in revisal? unde exidentiez programul in revisal? sau fac doar un simplu act aditional la contract pentru competarea programului de lucru
2.Ce sporuri se transmit in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 25 Octombrie 2014
Repartizarea timpului de munca de la ora de ... la ora de ... nu se completeaza in REVISAL.
Se incheie doar act aditional lac.i.m. in care se va mentiona repartizarea timpului de munca.

In REVISAL se completeaza si se transmit toate sporurile mentionate in c.i.m.

HG 500/2011 prevede :
Art. 3 (2) Registrul se completează în ordinea angajării şi cuprinde următoarele elemente:
......
g) salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere incetare suspendare in revisal Herra_ Herra_ Buna ziua, Stiu ca termenul de transmitere al incetarii suspendarii este de 20 zile lucratoare de la data faptului generator. Rog confirmare sau infirmare ... (vezi toată discuția)
Revisal angajator nou cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa stiu daca in momentul angajarii unei persoane, se trec in revisal si datele de la fostul angajator: cim, acte aditionale cu modificari ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim se inregistreaza in revisal ataela ataela Buna ziua,in cazul in care doresc sa intocmesc un act aditional la CIM,avand ca obiect modificarea datei de plata a salariului,acest act aditional trebuie ... (vezi toată discuția)