avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Va rog ajutati-ne .... Soacra mea ia donat sotului casa+ teren inainte de ai dona am facut cadastru. acum sa facut intabularea si schimbarea de rol de la primarie. intrebarea este acum trebuie sa facem din nou cadastru? multumim
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 16:57, 20 Septembrie 2011
Nu, doamna! cadastrul este unul dingur ! Pe baza lui se face intabularea! Nu mai aveti de facut nimic, stati linistita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare alin888 alin888 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Tata are un teren de 1500 mp pe acte (act de donatie si certificat de mostenitor), insa fizic are 3000 mp ca ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastre eugen2011 eugen2011 Buna ziua , Am o problema pentru care cer sprijinul celor de specialitate sau celor care au trecut prin asa ceva.Acum patru ani ani am fost la notar pentru a ... (vezi toată discuția)