avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii mentiune depunere lunara 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

mentiune depunere lunara 112

va rog spuneti-mi unde gasesc un model de declaratie de optiune pentru depunere lunara a declaratiei 112 sau mergem tot pe 010?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:59, 20 Septembrie 2011
Mai asteptati, nici cei de la finante nu stiu inca ce trebuie depus.
Probabil aflam in 24.09. (si tot atunci aflam ca s-a prelungit termenul).
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
t.simona, utilizator
mea culpa a scris:

va rog spuneti-mi unde gasesc un model de declaratie de optiune pentru depunere lunara a declaratiei 112 sau mergem tot pe 010?

in cercetarile pe care le-am facut astazi am gasit pe site-ul anaf la sectiunea Legislatie Ordinul 3154/2011 care a fost semnat de "onorabilul" Blejnar pe 19.09 si a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial... am cercetat MO de luni si marti si inca nu a fost publicat....
iata link-ul de la anaf:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 - formularul nou dgnConsulting dgnConsulting Pe site-ul ANAF a fost publicat noul format, insa se pare ca nu este acceptat inca in toate ... (vezi toată discuția)
Hotararea 1249 odishor odishor Poate cineva sa ma ajute sa gasesc Hotararea 1249/2009 din 21 octombrie 2009, pentru modificarea HG 112/2009 , privind functionarea Garzii de mediu si HG ... (vezi toată discuția)