avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

buna ziua
Sunt casatorita de 7 ani cu un cetatean ungur,avem impreuna un baietel de 7 ani,as dori sa stiu in caz de divort daca as avea ceva drepturi la partajarea bunurilor comune,mentionand ca avem construita o casa cu credit bancar,( terenul si casa sunt trecute doar pe numele lui),eu fiind casnica de 3 ani din anumite motive ca fiind nestiind foarte bine lb maghiara si neavand cine sa ingrijeasca de copilul nostru iar,sotul fiind sofer auto .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:31, 21 Septembrie 2011
In Romania, din prima zi.
Nu v-am intrebat unde sunteti casatorita, ci unde stati efectiv acum, unde e terenul, casa...
casa cat si terenul sunt in Ungaria
Trebuie sa va raportati la legile din Ungaria
Ma gandeam eu... partajul in Ungaria deci.
Succes, interesati-va acolo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Drepturi anisor30 anisor30 Buna ziua ,am si eu o problema ,sunt casatorita de 10 ani si am un baietel de 6 ani si locuim intr-o casa mostenita de la tatal lui in urma decesului acestuia ... (vezi toată discuția)
Partaj catalina.p catalina.p Ea a achizitionat 1)un autoturism in valoare de 36000 ron- prin credit bancar pe 7 ani-cu 8-9 luni inainte de incheierea casatoriei , dar cu 2 luni inainte ... (vezi toată discuția)