avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutoare la pensia de invaliditate politist
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutoare la pensia de invaliditate politist

Dupa noua lege am dreptul la un ajutor egal cu 12 salarii la pensia de boala, am depus la unitatea unde am lucrat o cerere in care mi-a specificat suma aloc ata pentru acest drept ,ei au specificat ca aceste sume se vor acorda cand vor avea bani ceea ce eu pot sa aud asta pana la adanci batranete.
As vrea sa stiu care este termenul maxim legal pentru acoprdarea acestor drepturi
mentionez ca am iesit la pensie de invaliditate in iunie 2011
Cel mai recent răspuns: sorinpanait2 , utilizator 11:51, 23 Septembrie 2011
Nu aveti dreptul decit la ajutoarele reprezentind vechimea in politie intrucit in M.A.I nu mai exista pensie de serviciu .Acesta este raspunsul primit de mine
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
m_vasile, utilizator
eu intrebam cum pot legal sa primesc acesti bani deoarece ei spun ca nu au bani , atunci de ce au scris in lege ca in anul 2011 se acorda aceste ajutoare .
INTREBARE : cum pot legal sa sco acesti bani , tre sa deschid actiune judecatoreasca sau se pot da pana la sfarsitul anului daca scrie in lege .
Respecte
Fonduri exista intrucit au fost alocari in acest scop inbugetul pe anul2011
Alte structuri prevazute in anexa 7 din L284 nu se afla in aceasi situatie
Asa cum bine a precizat domnul "m_vasile" ve-ti lua pana la sfarsitul anului ajutoarele prevazute pt.vechime aprox. 10.000 lei net , fata de 42.000 lei net cat au luat colegii pensionati pe vechile legi care includeau si 2 salari/an pana la varsta limita de pensionare .
Nu fi-ti trist !!! probabil iau si o dobanda ai nostri bravi sefi ........au nevoie de bani de protocol , de-o paranghelie, zile onomastice ,porc de craciun etc....cunoasteti manevra......tot asa faceau si cu bani de haine !!!
P.S. am un coleg pensionat cu invaliditate gr.3 in februarie anul curent care chipurile ar fi luat banii astia (42.000),fiind mai tanar ca mine,doar 15 ani in sistem si 38 ani varsta iar pensia cam subtire pt. vremurile astea 1300 lei.
Doamne ajuta sa beneficiem si noi de ajutorul complet , nu doar de praful dupa toba !!!
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
sorinpanait2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie ionita962 ionita962 in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii ... (vezi toată discuția)
Drepturi bãneºti acordate cadrelor militare la trecerea în rezervã cu drept de pensie stefanL stefanL În anul 2012 am ieşit la pensie fără a beneficia de ajutoarele salariale conform legiisalarizării uniare a bugetarilor, acest drept fiind suspendat de ... (vezi toată discuția)
Pensionarea militarilor si acordarea salariilor in functie de vechime dutu250 dutu250 la iesirea la pensie a cadrelor militare se mai dau ajutoare sub forma de ajutoare conform legii 284/2010 in functie de vechime? va multumesc si astept ... (vezi toată discuția)