avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie

in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii care au iesit la pensie in 2011 (in legea bugetului de stat pe 2011 aceste plati erau suspendate). deci, se poate initia o actiune in instanta pentru recuperarea acestor drepturi? care ar fi sansele?
legea 283/2011 toate ajutoarele si indemnizatiile la iesirea la pensie in anul 2012 indiferent ce tip pensie au fost suspendate. Eu am iesti la pensie cu grad de invaliditate in nov. 2011 si nici acum nu mi-am primit drepturile ce mi se cuvin (chipurile lipsa de fonduri) In articolul 13 alin 2 din legea salarizarii pe 2011se prevede acest lucru adica primirea ajutoarelor si indemnizatiilor.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
pensionarul2011, utilizator
suntem mai multi ,eu zic sa vedem in ce masura daca dam in judecata le primim s-au daca castigam se amana plata pana in 2016 , este o.g. pe aceasta tema
da cel mai bine este sa ne constituim un grup si sa angajam un avocat sa ne reprezinte interesele in instanta!
tulcea ......... voi?

sunt mai multi
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
eu bucuresti, suntem cred k multi si in capitala!

Alte discuții în legătură

A primit cineva ajutoare la iesirea la pensie din structurile mai? dagruve dagruve Va rog sa-mi raspunda cineva daca a primit,sau urmeaza sa primeasca ajutoare la iesirea la pensie de invaliditate din politie in 2011conf Legii 284 Sectiunea ... (vezi toată discuția)
Sunt politist pensionar, am dreptul la salarii compensatorii plus cele 2 salarii anual pana la implinirea varstei standard de pensionare? VIO389 VIO389 Sunt politist pensionar cu pensie de invaliditate gradul2,trecut in rezerva/incetat raporturile de serviciu la data de 07.12.2011,am dreptul la salariile ... (vezi toată discuția)