avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie

in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii care au iesit la pensie in 2011 (in legea bugetului de stat pe 2011 aceste plati erau suspendate). deci, se poate initia o actiune in instanta pentru recuperarea acestor drepturi? care ar fi sansele?
Va salut: Si eu am iesit in pensie de invaliditate gr.III in 10.11.2010 si nu am primit nimic, nici pina in prezent doar raspunsuri de la IPJ,IGPR si MAI ca nu se acorda, ma pregatesc cu toate actele ce le am sa-i dau in judecata.Ma intreb oare am vreo sansa sa cistig ? astept raspunsuri.
S-a acordat ajutoarele(cele 10...15 solde conf L184/2010) celor care au iesit la pensie de invaliditate in anul 2011in data de 29.09.2012 ,iar pentru restul trebuie actionat in instanta cu avocat si toata documentatia.
oprita a scris:

Va salut: Si eu am iesit in pensie de invaliditate gr.III in 10.11.2010 si nu am primit nimic, .....



Aveti grija la termenul de prescriptie al dreptului la actiune. Acesta este de 3 ani si se calculeaza de la data iesirii la penise.
si eu sunt in aceeasi situatie am iesit in 2012 pensie de invaliditate si nu am primit nimic pentru ca pe decizie scrie boala obisnuita dupa 20 ani in politie mam imbolnavit acasa nu la munca ipjul asa mia comunicat ca nu aproba
[Editat - nu va puneti date de contact pe forum, puteti avea surprize neplacute]
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A primit cineva ajutoare la iesirea la pensie din structurile mai? dagruve dagruve Va rog sa-mi raspunda cineva daca a primit,sau urmeaza sa primeasca ajutoare la iesirea la pensie de invaliditate din politie in 2011conf Legii 284 Sectiunea ... (vezi toată discuția)
Sunt politist pensionar, am dreptul la salarii compensatorii plus cele 2 salarii anual pana la implinirea varstei standard de pensionare? VIO389 VIO389 Sunt politist pensionar cu pensie de invaliditate gradul2,trecut in rezerva/incetat raporturile de serviciu la data de 07.12.2011,am dreptul la salariile ... (vezi toată discuția)