avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt politist pensionar, am dreptul la salarii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt politist pensionar, am dreptul la salarii compensatorii plus cele 2 salarii anual pana la implinirea varstei standard de pensionare?

Sunt politist pensionar cu pensie de invaliditate gradul2,trecut in rezerva/incetat raporturile de serviciu la data de 07.12.2011,am dreptul la salariile compensatorii plus cele 2 salarii anual pina la virsta de pensionare, ca in LEG284/2010 este interpretabil nu am inteles nimic .DACA MA POATE AJUTA CINEVA .VA MULTUMESC:)
Cel mai recent răspuns: sorinpanait , utilizator 00:03, 24 Iunie 2012
In ce data e emisa decizia de pensionare?

-2012 nimic,datorita leg.283/2011:
www.avocatnet.ro/content/for...

-2011 ajutoarele prevazute pt.vechime conform leg.284/2010 doar pt. alin.1.si.......sanatate.

Sant "patit" ca dvs.,sa mancati pensia cel putin perioada cat a-ti lucrat.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie ionita962 ionita962 in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare si plati compensatorii k27vlad k27vlad M-ar interesa daca beneficiez de acordarea drepuirilor cuvenite odata cu trecerea mea direct in retragere in baza Ordinului ministrului apararii nationale nr. ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii sorinaga sorinaga Cum se stabileste cuantumul salariilor compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala a politistilor? (vezi toată discuția)