avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutoare la iesirea la pensie din politie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutoare la iesirea la pensie din politie

Buna ziua.Am iesit la pensie (de invaliditate)din politie cu o vechime de 28 ani.Am inteles ca ,conf art.13 al.2 din Legea285 beneficiez de ajutoarele stabilite de Legea284/2010 art20 al.1.Avind virsta am fost instiintat ca pensia de invaliditate o transforma in pensie ptr.limita de virsta.In Legea 263/2010 pensia de serviciu nu mai exista(cu acest titlu)iar al 2 al art.20 sectiunea 3 din Legea 284 specifica primirea a inca 2 solde/an pina la implinirea virstei...etc.Va rog respectuos sa-mi raspundeti daca beneficiez si de cele 2solde/an conf.al.2
Cel mai recent răspuns: sorinpanait2 , utilizator 17:26, 20 Septembrie 2011
parerea mea ,din ce ati relatat este ca beneficiati



sanatate multa
si eu am iesit la pensie de boala in 2011 iunie si nu stiu daca avem si acest drept la doua solde , cine poate sa raspunda de la financiar au spus ca numai la ajutoare.
I-si bat joc de noi ,cel putin mie la serv. personal mi-a aratat o hartie "de fapt un colaj cu diferite trimiteri la lege (263 ;284;285 , etc) paragrafe,aliniate subtil strecurate" pentru a intari o asertiune a Ministerului Muncii in care se specifica ca pensia de serviciu in acceptiunea pupinbasistilor de acolo este doar pensia la limita de varsta iar eu pensionar de invaliditate n-am dreptul decat la 12 salari dar nu si la cele 2 pe an .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti - salarii compensatorii si ajutoare la iesirea la pensie ionita962 ionita962 in noua lege a bugetului de stat pe 2012 nu se mentioneaza situatia (platile comensatorii si ajutoarele la iesirea la pensie) pentru militarii si politistii ... (vezi toată discuția)
A primit cineva ajutoare la iesirea la pensie din structurile mai? dagruve dagruve Va rog sa-mi raspunda cineva daca a primit,sau urmeaza sa primeasca ajutoare la iesirea la pensie de invaliditate din politie in 2011conf Legii 284 Sectiunea ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate politie dagruve dagruve Buna ziua.Am 51 de ani si 4 luni,am iesit la penie din politie medical luna aceasta si va rog sa-mi spuneti daca pensia medicala se transforma automat in ... (vezi toată discuția)