avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare parte baneasca din succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare parte baneasca din succesiune

Buna ziua.Dupa moartea tatalui meu,eu cu mama am facut succesiunea apartamentului,apartament care ulterior s-a vandut.Suma rezultata a fost depusa la o banca,mama fiind titulara contului,iar eu clauza.In urma unor neintelegeri intre noi,mama mi-a retras clauza,eu nemaiavand acces la cont.Unde si ce demersuri trebuie sa fac pt.a intra in posesia sumei de bani ce imi revin?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:20, 20 Septembrie 2011
actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicitii avea dreptul sa retraga banii de contul tatalui meu decedat? cioatamircea cioatamircea Tatal meu a avut cont .La suma depusa a avut cum este normal imputernicit.Dupa decesul tatalui meu imputernicitii mai aveau dreptul sa scoata bani? Editat ... (vezi toată discuția)
Mostenire andreeaapostol andreeaapostol Buna ziua, As avea o intrebare(sau chiar mai multe) in ceea ce priveste dezbaterea unei succesiuni dupa mama mea . Eu locuiesc in strainatate si nu am foarte ... (vezi toată discuția)
Succesiune tata decedat promocris promocris Buna ziua .Tatal meu a murit si as vrea sa deschid succesiune dupa el. Mosteniori sunt mama mea, eu si fratele meu, plus un frate vitreg .Din cate stiu eu, ... (vezi toată discuția)