avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN PFA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN PFA

Buna ziua

imi fac PFA,o sa am cod caem pt incheierea asigurarilor de viata si mai vreau un cod caen pt comert si comert online,ma ajutati sa imi spuneti daca am voie si cu aceste caduri caen?multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:22, 21 Septembrie 2011
Se poate infinta PFA cu mai multe coduri CAEN, dar trebuie sa aveti calificarea si experienta in domeniile respective.
Buna ziua,multumesc de raspuns

am lucrat in domeniul comertului,de la stadiul de vanzator la manager si am si studiile in domeniu,este ok?
multumesc
Cu documentele din care rezulta pregatirea si experienta in domeniu ne prezentam la Oficiul Registrului Comertului pentru infiintarea PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa la aceiasi adresa la care are sediul un srl? adela05 adela05 1. Pot sa am sediul unui PFA la aceiasi adresa la care are sediul un SRL? 2. La PFA am nevoie de capital social? Dar de act constitutiv? 3. La PFA sunt ... (vezi toată discuția)
It-ist doresc sa infiintez pfa WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua, Lucrez in domeniul IT si ma gandeam ca ar fi mai profitabil sa trec de la contract de munca la PFA. Am inteles ca trebuie sa platesc CAS si CASS ... (vezi toată discuția)
Copywriting, tricouri personalizate, reclama pe site Mihaiiil Mihaiiil Bună ziua, Am o nelămurire cu codurile caen pentru înființarea unui PFA pentru următoarele activități: - personalizare tricouri cu texte proprii și ... (vezi toată discuția)