Buna ziua! Problema mea este urmatoare... In urma unui accident, un membru al familiei mele a decedat... in cele din utma tribunal a hotarat ca vinovatul sa plateasca o anumita suma (daune morale si materiale) ... procesul a fost trecut pe numele sotiei... problema este ca aceasta a plecat in timpul procesului din tara... acum dupa finalizarea procesului refuza sa vina in tara, si astfel banii nu se pot lua de catre familie, adica cei care s-au implicat cu adevarat sentimental si financiar... intrebarea este daca se poate face ceva, pt a obtine acesti bani alt membru al familiei de preferabil mama decedatului... Repet sotia nu a participat cu nimic la proces, de la bun inceput....
Proces
catalincho
Buna ziua,am si eu o intrebare..in urma cu aproximativ 1 an jumatate,tatal meu a murit intr-un accident de masina,vinovatii inca nu au fost declarati ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
andreeey4ever
buna seara!va rog sa ma lamuriti si pe mine unde pot sa cer despagubiri in cazul in care un membru al familiei a murit intr-un accident rutier in timp ce venea ... (vezi toată discuția)