avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... dda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

dda

daca am avut contract dda in ianuarie , februarie 2010 cand erau cheltuielile deductibile 40% fara a fi obligati la plata asigurarilor sociale , la regularizarea impozitului se calculeaza la fel cu 20% ca din iulie 2010 cand au aparut modificarile?
Cel mai recent răspuns: elisa_2000 , utilizator 22:10, 20 Septembrie 2011
credeam totusi ca voi gasi ajutor pe forum , la finante cand mi-a calculat impozitul pe 2010 mi-a adunat venitul de pe ian,februarie, august, sept si mi-a scazut cheltuieli forfetare 20%( ian+febr)nu se incadreaza in OUG 58/2010 CARE TREBUIA SASE APLICE CU 1 IULIE 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract drept de proprietate intelectuala elisa_2000 elisa_2000 Va rog sa-mi spuneti care sunt modificarile facute la contractele pe drept de proprietate intelectuala? Stiu ca s-au redus cheltuielile forfetare de la 40% la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii crestere copil cu venituri din drepturi de autor Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Am nascut pe 3 mai 2011 si pe langa activitatea salariala din ultimele 12 luni am avut si 2 contracte de drepturi de autor diferite: unul ian-iun ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate si fara salariati suspendata din mai 2010 corina_florenta corina_florenta buna ziua am urmatoarea situatie firma fara activitate si fara salariati suspendata din mai 2010 ultimul salariat 8 ore pe zi pleaca la sfarsitul ... (vezi toată discuția)