avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 148 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni la bursa - cum pot sa le trec din persoana ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni la bursa - cum pot sa le trec din persoana fizica in persoana juridica

Sunt persoana fizica si detin actiuni la bursa ,cum pot sa le trec din persoana fizica in persoana juridica,si daca este mai avantajos,eventual ce avantaje ar,fi(mici exemple).Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lupcris , utilizator 16:51, 2 Octombrie 2011
Incercati sa contactati un broker. Va poate oferi cele mai multe detalii.
Rolul broker-ului este sa ma ajute in vanzare sau cumparare, dar nu este cazul ,suntem la curent. Daca ma insel sorry,de aceea am pus intrebarea.
Probabil ca detineti actiuni la o anumita firma, nu la bursa. Probabil ca acestea sunt tranzactionate la bursa.
Ce va aduce sa le" treceti" pe firma? Nimic. Puteti sa va interesati la registrul central cum puteti sa cereti inscrierea actiunilor pe numele firmei. Normal acest lucru trebuie sa fie posibil, dar ce (si mai ales cine) mai este normal si logic in Romania?
Salut,actiunile unei soc. cotate la bursa nu sunt nominale,..raspunsul final ar "suna" asa: p.f. vinde cand vrea , p.j. cumpara cand vrea ,cu mentiunea ca bursa are un program de functionare bine stabilit iar vanzarea- cumpararea de actiuni se face prin broker sau societate de brokeraj.Nu stiu sa existe un avantaj in cazul in care sunt detinute de p.j.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2011
dan_sur_cr, utilizator
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar Raulandrei199001 Raulandrei199001 Buna am si eu un certificat de actionar si as vrea sa stiu CE valoare au cati bani pot lua pe ele sunt 39 de actiuni (vezi toată discuția)
Care sunt cele mai bune strategii de speculatie? Andrei Tapu Andrei Tapu Buna ziua, as dori sa aflu care sunt strategiile de speculatie care va aduc cel mai mare profit si daca este unul stabil. Am un an de tranzactionare pe demo si ... (vezi toată discuția)