avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz talharie

dupa noul cod penal ce v-a fi pus in vigoare pedepsele de talharie cu condamna de 2 ani din care 2 luni le are facute sunt sase sa ii reduca pedeapsa sau sa plateasca o amenda sau eu stiu sa il lase acasa?ce schimbari se fac in noul cod penal???????are vrio importanta cei cu pedepse minime sau maxime?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:06, 21 Septembrie 2011
nu se stie cum va arata forma finala a NCP. trebuie asteptata legea de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru mai multe condamnari se poate sa fie eliberat dupa noul cod penal din februarie 2014?? alinamihaipaula alinamihaipaula Pentru mai multe condamnari una pt tentetiva de omor 12 ani si 6 luni, alta talharie 8 ani, omor din culpa 7 ani, ultraj 4 ani, violare de domiciliu 3 ani, si ... (vezi toată discuția)
Redozarea pedepsei alinadaniela87 alinadaniela87 va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns....sotul meu are 19 ani condamnare definitiva intro incadrare de 15-25 pentru grup organizat si talharie ..in ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal teona11 teona11 ati vazut pe site-ul ministerului ca se cauta o persoana pentru proiectul \"legea mai favorabila\" din noul cod penal? ce credeti, intra sau nu la 1 octombrie ... (vezi toată discuția)