avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despagubire ANRP
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despagubire ANRP

Am decizia nr. 2379/30.10.2009 de despagubire la Legea 9/1998 prin care se dispune plata compesatori in suma de 131.149,68 lei si nu-mi da nimeni banii. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:03, 21 Septembrie 2011
Trebuie sa va adresati ANRP unde veti completa un formular privind modul in care doriti sa va fie acordate despagubirile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp vichi_90 vichi_90 Buna ziua Revin cu o problema pe care probabil nu am postat-o suficient de clar. Pentru ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare a unei ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea nr.9/1998 - anrp; oug 10/2013 cyan cyan dupa aparitia OUG nr.10/2013 referitoare la plata esalonata a despagubirilor stabilite potrivit dispozitiilor Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensatii ... (vezi toată discuția)