avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie privind optiunea pentru depunerea lunara a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie privind optiunea pentru depunerea lunara a D112

Buna ziua,
va rog , exista formular pentru a declara optiunea de depunere lunara a D112. Mai sunt numai citeva zile pina la termenul limita !?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 13:35, 23 Septembrie 2011
Am adaugat formularul in documente utile.
simonaoprica a scris:

Am adaugat formularul in documente utile.

Il putem depune chiar daca nu a aparut in Monitorul Oficial?
eu am fost sa depun si nu mi-a primit declaratia, exact pe motivul ca nu a aparut in MO.
Este adevarat ca au fost dificultati astazi la depunere,dar pana la urma le-am depus.
Tipic romanesc sa nu apara in timp util.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
De clarificat:
Societatile cu salariati zero la 31.12.2010, depun D112 lunar, fara a fi necesara declaratia de optiune.
Societatile infiintate in 2011 daca au <3 salariati depun trim. declaratia sau lunar ?
PF-urile si intrep indiv depun trim, cf codul fiscal modificat.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)
D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de mentiuni pentru d112 trim stelach stelach Buna ziua, se depunere declaratie de mentiuni pentru declaratia D112 trim, cf OG30/2011. Mai sunt citeva zile, daca termenul este de 31.oct.2011!? Va ... (vezi toată discuția)