avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii depunere declaratie de mentiuni pentru D112 trim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

depunere declaratie de mentiuni pentru D112 trim

Buna ziua,
se depunere declaratie de mentiuni pentru declaratia D112 trim, cf OG30/2011. Mai sunt citeva zile, daca termenul este de 31.oct.2011!?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: stelach , utilizator 14:01, 27 Octombrie 2011
cauta raspunsul ce te intereseaza in partea de forum,contabilitatea in general,declaratia de mentiuni nu trebuie depusa.
eu am depus o deci daca nu trebuia nu o lua si inregistra, este optionala nu obligatorie.
Va rog imi spuneti la ce adm fin?
si mai am o situatie.
societate infiintata in 2011, inainte de aparitia OG30/2011( deci nu a completat la reg com anexa care a aparut acum), are un salariat, si optiunea administratorului este pentru declararea si plata trim.
Nu am gasit explicit acest caz.Pot sa depun la trim., sau acest lucru este posibil numai incepind cu 2012?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 lunar stelach stelach Buna ziua, Conform Ordonantei 30/2011, in situatia in care o firma care in anul fiscal 2012 a optat pentru declararea si plata lunara a impozitelor la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 trimestrial ? cristian_conea cristian_conea La Asociatie sunt angajati cu [b]contract civil [/b]presedintele, administratorul si femeia de servici. In vectorul fiscal nu suntem inregistrati cu venituri ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)