avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... teren autorizatie constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

teren autorizatie constructie

pentru a obtine o autorizatie de constructie iti trebuie o anumita suprafata(spre exemplu sa fie mai mare de 700 m2?)eu asa am auzit.intreb pentru ca vreau sa cumpar un teren de 400 m2 la un pret bun si ma gandesc daca o sa pot sa-mi construiesc o casa micuta pe el.multumesc
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 23:06, 21 Septembrie 2011
Conditiile minime pentru ca un teren sa fie considerat construibil (cf. Regulamentului General de Urbanism) sunt: deschidere 8 m, suprafata mai mare de 150mp.
Exista insa posibilitatea ca in zona sa se fi emis un Regulament local de urbanism, care poate contine alte prevederi. Mergeti la primaria de care apartine terenul si interesati-va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi autorizizatie de constructie pe un teren cu deschiderea mai mica de 8 metri militzianu militzianu detin un teren in orasul bacau cu o deschidere la strada de aproximativ 7 metri.Pe acest teren se afla o casa veche in care am locuit pana anul trecut.Dupa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie laurentiuu laurentiuu Ce latime trebuie sa aiba un teren pentru a putea construi pe el? (articolul si legea) Am un teren de 9 m deschidere in mediu rural (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie, deschidere la strada sarar sarar vecinul meu avand un teren in spatele casei mele in latime de 12,6m si deschidere la strada de 2,5m , practic o trecere paralela cu casa mea, a obtinut ... (vezi toată discuția)