avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrerupere de la plata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrerupere de la plata pensiei alimentare

Ma poate da in judecata fosta sotie daca nu am platit 6 luni pensia alimentara?Tin sa precizez ca a primit banii dat nu prin banca ca de obicei deci nu pot dovedi si acum vrea sa-mi mai ceara inca o data.Pensia de intretinere a fost stabilita un 2003 la 70 Ron pe parcurs eu am trimis mai mult,mai exact din 2007cate100ron si din 2008 /150 ron pana in decembrie 2010.dupa care i-am platit in mana pana in iunie 2011.Acum vrea sa ma dea in judecata.Nu se ia in considerare conform platilor din urma ca asi fi platit anticipat?adica 150 ron in loc de 70 cat trebuia ?Va rog din suflet sa ma ajutati.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Majorare pensie intretinere ContSters71734 ContSters71734 Fostul meu sot are in ingrijire fetita noastra,mentionez ca am platit pensie alimentara,el acum solicita la judecatorie \'\'majorarea pensiei alimentare\'\',as ... (vezi toată discuția)
Concubin/fost sot Gabriellino Gabriellino Buna seara. Am si eu o intrebare. Sunt cu viitoarea sotie de 3 ani, urmeaza sa ne casatorim (momentan concubin) , ea a fost data in judecata de fostul sot ... (vezi toată discuția)
Buna seara bytza bytza Am si eu intrebare in legatura cu o pensie alimentara calculata la 25% din salariul minim pe economiein perioada martie 2008. Fosta sotie insista telefonic ... (vezi toată discuția)