avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire imobil

Am mostenit o casa la care planul cadastral nu corespunde cu realitatea din teren. Este realizat un perete(una dintre camere este impartita in doua), care nu este prins in planul cadastral.Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Cab. Av. Camelia TUGUI , Avocat 10:58, 21 Septembrie 2011
Poti sa o lasi asa cum este. Ce te dejanjeaza? Sau ia legatura cu un cadastrist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezența moștenitorilor la dezbaterea succesiunii: este necesară prezența tuturor copiilor, sau poate să se ocupe doar unul dintre ei? andrei_70 andrei_70 Parintele a decedat. Raman 3 copii, ca mostenitori insa copii sunt plecati din tara. Masa succesorala este compusa dintr-o casa si cateva terenuri. As vrea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am agreat sa cumpar o casa in brasov. dupa agreerea ... MagdaWH MagdaWH Buna ziua, Am agreat sa cumpar o casa in Brasov. Dupa agreerea pretului am constatat ca descrierea casei in CF nu corespunde cu planul RLV. Agentii imobiliari ... (vezi toată discuția)
Succesiune Marcel2017 Marcel2017 1. Maine suntem programati la notar pentru succesiune dupa mama mea decedata in luna aprilie iar suma ce trebuie platita la notar este de 2600 lei. Ce ... (vezi toată discuția)