avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot obtine somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot obtine somaj?

Sunt elev la o postliceala sanitara, privata, in anul 2. anul trecut, am facut in paralel si academia de muzica, dar din anul 2 am renuntat la muzica. Acum, fiind doar la scoala postliceala, fara a mai fi student/elev la o scoala de stat, am dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:23, 21 Septembrie 2011
1. Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca spune ca puteti beneficia de indemnizatie de somaj dupa fiecare forma de invatamant absolvita, cu conditia ca sa fie o forma de invatamant acreditata.
2. Mergeti la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul sa va inregistrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru absolventi liuzica liuzica buna ziua ma framanta o intrebare legata de somaj. in 2009 am absolvit facultatea si mi am baga dosarul de somaj pt indemnizatie si am primit o. dar ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolvent de scoala postliceala neacreditata cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Ce înseamnă formă de învătământ în legea somajului.Dacă este o scoală post liceală neacreditată pot beneficia de ajutor de somaj ca absolvent ? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? inchiriez2012 inchiriez2012 1.daca sunt la masterat si am terminat cu ultimul examen,insa nu am dat lucrarea de dizertatie,pot beneficia de ajutor de somaj? 2. daca sunt actualmente ... (vezi toată discuția)