avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inaltimea mininima a unui cos de fum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inaltimea mininima a unui cos de fum

Ma intereseaza daca exista o prevedere legala a inaltimi cosului de fum fata de vecini,o inaltime minima sau maxima.Va aduc la cunostinta ca in urma masuratorilor facute de mine,avand o casa fara nivel inaltimea cosului fata de vecina de la est care detine o casa P+M si avand un perete despartitor comun asa fiind delimitate proprietatile depaseste cu putin peste coama casei ei.respectiva sustine ca trebuie sa am minim 2 metri de cos peste casa iei.Iar ce-a de la nord detine o casa cu 3 nivele ceea ce e imposibil sa ma inalt cu atat de mult,distanta dintre case este de 3 metri.Casa fiind veche avea hornuri sub coamele lor si nu a fost nici o problema dar de cand am montat centrala le deranjeaza cosul cel nou.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 09:47, 22 Septembrie 2011
Interesanta abordare.
Pt a nu deschide un alt topic, adaug o intrebare : care este legislatia care reglementeaza si cine este in masura a aplica acea lege.
constat ca nu vrea sa -mi raspunda nimeni
Va auto-victimizati, faptul: ca lumea nu raspunde nu inseamna ca nu vrea ci nu stie/ nu poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul legat de cosul de fum cicea cicea Am centrala termica pe combustibil solid ( lemne) de 4 ani si vecinul de pe partea cu cosul de fum de trei saptamani vrea sa nu mai fac foc pt. ca spune ca ... (vezi toată discuția)
Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu vecinii din cauza fumului de la centrala pe lemn si carbune maxxwollf maxxwollf am cosul de la centrala inalt de 6m,(exista o inaltime minima sau maxima prevazuta de lege?) si functioneaza perfect dar sunt zile cand datorita presiunii ... (vezi toată discuția)